Vass Butiksansvarig till Life Höllviken

Höllviken
Ansök senast 2019-06-21

Nordens största hälsokedja söker nu en ny motiverad och resultatorienterad Butiksansvarig (på 30 h/v) till Life i Höllviken.


Tycker du om – och är bra på – att sälja och leda andra i försäljningsarbetet? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker.


Du är en hälsointresserad stjärnsäljare med vana att arbeta i arbetsledande position.

Vi söker dig som är hälsointresserad med ett driv att kontinuerligt utveckla dina kunskaper samt förmedla energin till övriga kollegor. Du är en duktig säljare som tycker om att möta människor och har erfarenhet av både försäljning och service. Du är van vid att coacha andra inom försäljning samt att arbeta mot uppsatta försäljningsmål där du får med dig hela gruppen. Du arbetar noggrant och strukturerat och tar gärna egna initiativ för att få våra kunder och kollegor att trivas. Vana av administrativa uppgifter som till exempel fakturahantering och bemanningsplanering är fördelaktigt i rollen. Självklart har du fullständig gymnasieutbildning och behärskar det svenska och engelska språket och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet av arbetsledande position i butik samt intresse av kost, motion och hälsa är starkt meriterande. Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·      Sälja hälso-, tränings- och hudvårdsprodukter med omtanke.

·      Informera om våra produkter och ge tips och råd till våra kunder.

·      Ansvara för att våra kunder får en positiv upplevelse i butiken.

·      Ta emot leveranser, kontrollera mot följesedlar och packa upp varor.

·      Ställa i ordning hyllor och kampanjbord.

·      Se till att butiken är fräsch och välkomnande.

·      Sköta och redovisa kassan. 

·      Motivera och coacha butiksäljare att nå uppsatta försäljningsmål och själv föregå med gott exempel.

·      Planera bemanningen i butiken.

·      Sköta om och ansvara för delar av den dagliga administrationen så som exempelvis fakturor, kontrakt och hantering av vårt tidssystem.


Nästa steg:

Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, om ca 30 timmar per vecka på vår Lifebutik i Höllviken. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida (ansökning via mail undanbedes). Vi frågor kontakta Lifes rekryteringsteam: rekrytering@lifeeurope.com


Vi är Nordens största hälsokedja.

Lifes uppgift är att hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila. Det gör vi med hjälp av vår grymma personal som arbetar i 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter samt personlig rådgivning i alla våra butiker. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.


Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom utbildningar inom kropp, näring, hälsoprodukter och försäljning. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med människors hälsa.


Välkommen med din ansökan!Kontaktperson

Rekryteringsteamet Life

rekrytering@lifeeurope.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Vass Butiksansvarig till Life Höllviken
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %