Vass Butikschef till Life Sundsvall

Sundsvall
Ansök senast 2019-07-01

Nordens största hälsokedja söker nu en ny vass och resultatorienterad Butikschef till våra Lifebutiker i Sundsvall!


Tycker du om – och är bra på – att sälja och leda andra i försäljningsarbetet? Trivs du med personal- och resultatansvar? Vill du samtidigt hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila? Då kan du vara den vi söker.


Du är en hälsointresserad stjärnsäljare med vana att arbeta i chefsposition!

Vi söker dig som är hälsointresserad med ett driv att kontinuerligt utveckla dina kunskaper samt förmedla energin till övriga kollegor. Du är en duktig ledare som tycker om att möta människor och har erfarenhet av både försäljning och service i ledande befattning. Som person är du resultatorienterad och har med fördel en bakgrund där personal- och ansvar har ingått. Du är van vid att coacha andra inom försäljning samt att arbeta mot uppsatta försäljningsmål, där du får med dig hela gruppen. Du arbetar noggrant och strukturerat och tar egna initiativ för att få våra kunder och kollegor att trivas. Vana av administrativa uppgifter som till exempel fakturahantering, bemanningsplanering, schemaläggning och rekrytering är fördelaktigt i rollen. Självklart har du fullständig gymnasieutbildning och behärskar det svenska och engelska språket och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Erfarenhet av chefsposition i butik samt intresse av kost, motion och hälsa är starkt meriterande. Vi strävar efter jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·      Leda och planera arbetat i butiken.

·      Leda och motivera teamet att nå de uppsatta målen, genom att coacha både individuellt såväl som i grupp.

·      Planera och optimera bemanningen i butiken.

·      Följa upp och stämma av tider i Lifes tidssystem, skapa och lägga in årsarbetstidsscheman, administrera anställningskontrakt samt dra ut relevanta rapporter från tidssystemet.

·      Vid behov av ny personal sköta hela rekryteringsprocessen.

·      Ansvara för trivseln och arbetsmiljön i butik.

·      Följa upp budget, resultat samt uppsatta mål.

·      Arbeta med försäljning och alla förekommande arbetsuppgifter i butiken tex städning, inleverans, beställning av varor samt skapa välfungerade rutiner för dessa.


Nästa steg:

Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, om 40h/v där arbetstiden delas mellan våra två butiker i Sundsvall: Storgatan och Birsta. Våra Butikschefer omfattas av kollektivavtal mellan Svensk handel och Unionen. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida (ansökning via mail undanbedes). Vi frågor kontakta Lifes rekryteringsteam: rekrytering@lifeeurope.comVi är Nordens största hälsokedja.

Lifes uppgift är att hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila. Det gör vi med hjälp av vår grymma personal som arbetar i 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter samt personlig rådgivning i alla våra butiker. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.


Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom utbildningar inom kropp, näring, hälsoprodukter och ledarskap. För Butikschefer tillämpar vi 6 veckors semester. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med människors hälsa.


Välkommen med din ansökan!Kontaktperson

Rekryteringsteamet Life

rekrytering@lifeeurope.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Vass Butikschef till Life Sundsvall
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %